De Club

Tick in de Nick is dé studentensquashvereniging van Rotterdam en omstreken. We zijn opgericht in 1987 en sindsdien niet meer weg te denken uit het sportgebouw van het Erasmus! Waarom lid worden? Squash is natuurlijk een hele leuke sport en Tick in de Nick is een gezellige vereniging. Dus: omdat je bij Tick in de Nick squashen en sociale activiteiten tijdens je studententijd super goed kan combineren! Zie hieronder de voordelen van een lidmaatschap:

Vaste clubavonden
Vaste clubavonden waarop je zeker bent van een squashbaan. Niet hoeven afhangen of een uur wachten totdat je kan spelen, nee jij kan altijd spelen! Op de clubavonden kom je veel andere leden tegen (van elk niveau), zodat je partijtjes kunt spelen of trainingsoefeningen kunt doen. Op Dinsdag- en Donderdagavond kun je op vier banen vrij squashen van 19:00 tot 23:00 uur. Tijdens de clubavonden is het erg gezellig. Nog geen lid en interesse? Kom dan een keertje langs en neem een kijkje of speel zelfs een potje squash mee!

Korting op training en clinics
Als lid kun je trainingen volgen op elk niveau tegen een gereduceerde prijs. De trainingen worden het hele jaar door gegeven in periodes van 4 a 5 weken. Dus je kunt je opgeven voor trainingen wanneer het jou uitkomt. Naast trainingen zullen er clinics, gegeven door topsquashers, worden georganiseerd. Verschillende manieren om je squashkwaliteiten op hoger peil te brengen dus!

Sociale activiteiten
Naast het sportieve gedeelte is er natuurlijk ook ruimte voor gezelligheid en een biertje! Gedurende het jaar zullen er verschillende sociale activiteiten georganiseerd worden, zoals ledenborrels, bezoeken van grote squashevenementen, ledenweekend, uitjes, enz.

En verder…
– Korting op squash-artikelen
– Eventueel een actieve rol in het bestuur of in een commissie

Lid worden

Een lidmaatschap bij Tick in de Nick kost 50 euro per jaar. Het verenigingsjaar loopt van september tot en met augustus. Een lidmaastschap wordt automatisch verlengd. Wanneer je tijdens het verenigingsjaar lid wilt worden, geldt er mogelijk een gereduceerd tarief. Neem hiervoor contact op met de penningmeester of voorzitter (het standaardtarief voor een halfjaar lidmaatschap is 30 euro). Je hebt een Erasmus-sportkaart nodig om lid te kunnen worden, zie voor meer informatie hiervoor de website van Erasmus Sport.
Meteen inschrijven >>

Lidmaatschap opzeggen
Leden kunnen opzeggen per einde van het verenigingsjaar. De opzegtermijn bedraagt 1 maand, dit betekent dat een opzegging vóór 1 augustus ontvangen dient te zijn. Opzeggingen dienen per e-mail (of schriftelijk) te worden doorgegeven aan de secretaris, het e-mailadres van de secretaris is vindbaar op de contactpagina. (Let op: bij een niet-tijdige opzegging wordt contributie voor het komende seizoen verschuldigd!)